Day: December 16, 2019

Posted on

Прва мобилност од Еразмус+ проектот „Биди Безбеден“

Во рамките на проектот  „Биди Безбеден-безбедно пребарување на интернет и заштита од булинг“ (2BSafe-Browsing and Bullying Safe) финансиран од програмата Еразмус +, во градот Бакау (Романија) се реализираше првата мобилност во периодот од 9 декември до 13 декември 2019 година. Во овој проект учествуваат наставници и ученици од партнер училишта од Македонија, Романија, Шпанија, Луксембург […]