4 дел од дисеминацијата за Искуствено учење за животната средина и климатските промени за наставниците по природни науки

На ден 26 .01.2023 година во просториите на ООУ,, Кочо рацин,, се одржа 4 дел од дисеминацијата за Искуствено учење за животната средина и климатските […]

Второ соопштение за Седмиот македонски математички конгрес

Почитувани колеги, Ни претставува посебно задоволство да Ве поканиме на VII Македонски математички конгрес, во организација на Сојузот на математичарите на Македонија. Конгресот ќе се […]