Прва онлајн средба во рамки на Еразмус+ проектот „Нуркаме во дигитално изучување на јазик“

Во рамки на Еразмус+ проектот „Нуркаме во дигитално изучување на јазик“, на 20 април, 2021 година (вторник) се оддржа првата онлајн средба на ученици и […]

Одбележување на светскиот ден на здравјето (7 април) eTwinning -World Health Day

Како дел од еТвининг проектот „Иднината е сега“, ученици од шесто одделение од нашето училиште, под менторство на наставничката Кристина Цонкинска, учествуваа во заедничката активност […]