МОН: Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2021/2022 година во Република Северна Македонија

МОН: Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2021/2022 година во Република Северна Македонија   Линк: Конкурс за запишување ученици во јавните […]

ЕДУИНО: Добри практики и совети за интернет безбедност

ЕДУИНО: Добри практики и совети за интернет безбедност Линк до Едуино http://www.eduino.gov.mk Едуино на Facebook https://www.facebook.com/eduinoportal Со појава на КОВИД-19, учењето на далечина стана норма, […]

Едуино слави една година: “Една година заедно, една година ЕДУИНО!”

Колективниот портал за дигитални образовни содржини, кој служи за соработка и професионален развој на едукатори – ЕДУИНО, ве поканува да бидетете дел од онлајн настан […]

МОН: Конкурс за ученици од основното образование инспирирани од делата на Блаже Конески

Почитувани, МОН објави Конкурс за ученици од основното образование инспирирани од делата на Блаже Конески, контактираајте го Вашиот наставник/ментор за повеќе информации и помош. Во […]