+38931481118 skolokratovo@gmail.com

Среќна Нова 2021 Година

Почитувани ученици, родители и наставници. Зад нас е една тешка година. Година полна со предизвици, новости и потешкотии, онлајн учење на далечина. Покажавме дека сме силни, мотивирани и можеме да да најдеме решение за секој […]

Read More →