Воведен состанок од најновиот Еразмус+ проект во нашето училиште, „Ајде да играме пак“

Како дел од најновиот Еразмус+ проект во нашето училиште, „Ајде да играме пак“, во кој координатор е нашето партнерско училиште од Полска, на 19 и […]

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Пријавување за Еразмус+ мобилност во Полска

       ИЗВЕСТУВАЊЕ   Се известуваат учениците од шесто до деветто одделение при ООУ „Кочо Рацин“-Кратово, дека пријавувањето за учество во мобилноста во Полска преку новиот Еразмус+ […]