Одбележани Еразмус денови преку проектот “Учење англиски јазик преку драма и игри”

По повод Еразмус денови на 14 октомври 2021 се одржа онлајн средба со учениците и наставниците преку проектот “Учење англиски јазик преку драма и игри”. […]

ЕРАЗМУС ДЕНОВИ ВО ООУ „КОЧО РАЦИН“- КРАТОВО

Денес, 15 октомври, во нашето училиште се одбележаа Еразмус деновите. На настанот беа присутни учениците од нашето училиште кои учествуваат во Еразмус и еТвининг проекти, […]

Проектни резултати од втората интернационална мобилност во рамки на проектот „Биди Безбеден“

Проектни резултати од втората интернационална мобилност во рамки на проектот „Биди Безбеден“   YouCut_20210930_140614850.mp4 Bullying-flyer bullying-flyer-2 Bullying-outside-school Fake-news-Finland poster