ИЗВЕСТУВАЊЕ: Приемот на првачињата ќе се изврши на 01.09.2022 година во 12:45 часот

ИЗВЕСТУВАЊЕ Приемот на првачињата ќе се изврши на 01.09.2022 година во 12:45 часот во просториите на ООУ,,Кочо Рацин “Кратово. Драги ученици ! 1 септември е […]

Нашето училиште доби 5 примерока од книгата за деца ,,Големата загадочна авантура на Марта”

Во рамките на преведувачкиот проект “Книгата со нас” имплементиран од страна на Асоцијацијата Сциенциа Нова од Кавадарци, а поддржан од програмата РЕАД (регионална мрежа за […]