Проектни активности во рамки на Еразмус + проектот “Биди Безбеден”, втор ден

Ученици од нашето училиште, заедно со ученици од партнерските училишта од Романија, Луксембург, Шпанија и Финска, работеа денес на задачи поврзани со темите Лажни вести […]

ЗАПОЧНА УЧЕБНАТА ГОДИНА 2021-2022

Новата учебна година за сите ученици од основните и средните училишта, започна со физичко присуство и посебни здравствени протоколи. На ученици од 1-во одделение им беа поделени […]

Наградени најдобрите ученици за учество во проектот „Сајбер безбедност и заштита за стари лица и тинејџери“ – преку играта „Сајбер Лило“

Наградени најдобрите ученици  а сите ученици добија пофалници за учество во проектот „Сајбер безбедност и заштита за стари лица и тинејџери“ – преку играта „Сајбер […]