[fblike]

Наградени најдобрите ученици  а сите ученици добија пофалници за учество во проектот „Сајбер безбедност и заштита за стари лица и тинејџери“ – преку играта „Сајбер Лило“

Организирано од здружението Подготвеност за Европа

Веб страна: https://re2020.org.mk/mk/

ФБ профил: https://www.facebook.com/ReadinessForEurope

[fblike]

Напишете коментар