Велигденска приредба во ПУ с.Туралево

Во пречек на велигденските празници, учениците заедно со наставниците во ПУ с.Туралево, како и секоја година традиционално, организираа приредба на која сите ученици зедоа учество […]

Резултати од натпревар Кенгур 2023 год.

    GoogleDrive_01_rezultti_1_prvo_oddelenie_kengur_2023_godina GoogleDrive_02_rezultti_2_vtoro_oddelenie_kengur_2023_godina GoogleDrive_03_rezultti_3_treto_oddelenie_kengur_2023_godina GoogleDrive_04_rezultti_4_cetvrto_oddelenie_kengur_2023_godina GoogleDrive_05_rezultti_5_petto_oddelenie_kengur_2023_godina GoogleDrive_06_rezultti_6_sesto_oddelenie_kengur_2023_godina “>

Се одржа велигденски базар во ООУ „Кочо Рацин“ Кратово

Почитувани, Во пресрет на големиот христијански празник Велигден на ден 13.04.2023г. во 11:30ч. (четврток) се одржа велигденски базар каде учениците од секое одделение ги презентираа […]