[fblike]

Почитувани,

Во пресрет на големиот христијански празник Велигден на ден 13.04.2023г. во 11:30ч. (четврток) ќе се одржи велигденски базар каде учениците од секое одделение ќе ги презентираат и продаваат своите креативни изработки.

Срдечно ве покануваме повелете и посетете го велигденскиот базар во холот на нашето училиште ООУ „Кочо Рацин“ Кратово.

 

[fblike]

Напишете коментар