Општина Кратово ги награди највредните, најуспешните ученици

Највредните и најуспешните поединци, учениците кои учествувале на бројни општински, регионални и државни натпревари и покажале одлични резултати, Градоначалникот на општина Кратовo д-р Љупчо Бојаџиев […]

Дводневна екскурзија за најдобрите (наградени) ученици 2020/2021 год. од ООУ „Кочо Рацин“ и СОУ „Митко Пенџуклиски“ – Кратово

На иницијатива и во организација на општината на град Кратово, ООУ „Кочо Рацин“ и СОУ „Митко Пенџуклиски“ – Кратово,  најдобрите ученици кои што во учебната […]