НАГРАДЕН КОНКУРС за изработка на креативно дело во областа графички дизајн

Почитувани ученици и ментори , СУГС,,Димитар Влахов”-Скопје распишува НАГРАДЕН КОНКУРС за изработка на креативно дело во областа графички дизајн. Во нашето училиште, во графичка струка формиран е профилот Графички уредник-дизајнер, па потикнати од […]

KОНКУРС ЗА НАЈДОБРА ЛИТЕРАТУРНА ТВОРБА НА ТЕМА „СВЕТИ ЃОРЃИ КРАТОВСКИ – СВЕТИЛНИК И ЗАКРИЛНИК НА КРАТОВО“

KОНКУРС ЗА НАЈДОБРА ЛИТЕРАТУРНА ТВОРБА НА ТЕМА „СВЕТИ ЃОРЃИ КРАТОВСКИ – СВЕТИЛНИК И ЗАКРИЛНИК НА КРАТОВО“ ОПШТИНА КРАТОВО во соработка со Локален младински совет Кратово […]

Ликовниот конкурс “За моето другарче во болница”

Почитувани наставници и ученици,     Дозвотелете да ви посакаме успешен почеток на второто полугодие од учебната година. САНО здружението за подобро здравје, образование и социјална грижа […]

Јавен повик за учество на Европскиот квиз на пари 2022

Почитувани,   Ни претставува особена чест и задоволство да Ве известиме дека Македонската банкарска асоцијација по четврти пат ќе го организира натпреварот “Европски квиз на пари”, којшто е проект на Европската […]

Конкурс за 16. интернационален фестивал на детската поезија „Дјечије царство 2022„

Почитувани, Ви го праќаме оригиналниот конкурс за 16. интернационален фестивал на детската поезија „Дјечије царство 2022„ со желба и Вашите наставници по мајчин јазик да […]