[fblike]

Почитувани соработници,

во прилог ви го испраќаме новиот проект „Холокаустот низ призмата на детските очи“ 2022. Учениците можат и оваа година да се определат на кој конкурс ќе се јават во зависност од нивните афинитети: Литературен, Креативен и Дигитална содржина.

Ве молиме да ги доставите конкурсите до наставниците кои ќе работата со учениците и ќе ја менторираат нивната работа. Исто така, ве молиме да ги почитувате термините за испраќање творби за да можат членовите на жири комисиите на време да ги оценат.

Однапред ви благодариме за соработката и ви посакуваме добро здравје.

Поздрав од тимот на Фондот на холокаустот на Евреите од Македонија.

Фонд на холокаустот на Евреите од Македонија

+389 2 3298025

Ул.„Самоилова“ бр.2

1000 Скопје

Република Северна Македонија

https://www.holocaustfund.org.mk/

https://www.facebook.com/fondnaholokaustot

 

Повеќе информации (документ):

Холокаустот низ призмата на детските очи 2022.doc

 

 

 

[fblike]

Напишете коментар