[fblike]
Почитувани наставници и ученици,
    Дозвотелете да ви посакаме успешен почеток на второто полугодие од учебната година. САНО здружението за подобро здравје, образование и социјална грижа кое работи и им помага на децата кои се борат со канцер, по повод меѓународниот ден посветен на овие деца – 15 Февруари, објавуваме ликовен конкурс .
 За таа цел САНО ги поканува сите ученици од основите училишта да земат учество на ликовниот конкурс на тема “За моето другарче во болница”.
    Ликовните дела можат да се испратат на aдреса “50 Дивизија број 16 Скопје” со назнака за конкурс или на е-маил адресата [email protected].
Ги покануваме сите основци да земат учество на ликовниот конкурс на тема “За моето другарче во болница”, а за средношколците, објавуваме литературен конкурс, есеј на тема “Јас сум пријател на децата во болница”. Најдобрите три цртежи и есеи ќе бидат наградени.
Ликовните и пишаните дела можат да се испратат на aдреса “50 Дивизија број 16 Скопје” со назнака за конкурс или на е-маил адресата [email protected].
Крајниот рок на конкурсот е 15.02.2022.
Со почит,
САНО.
Телефон за контакт:
Теодора Трајковска – 070308062
 
 

Inline image

[fblike]

Напишете коментар