„Учиме англиски јазик преку драма и игри“- мобилност во Кратово

Во рамки на Еразмус+ проектот „Учиме англиски јазик преку драма и игри“, во периодот од 07 до 11 ноември, 2022 година, во нашето училиште, се […]