Одбележување на “Ден на пролетта” и “Ден на екологијата”

ООУ „Кочо Рацин“ – Кратово заедно со подрачните училипшта ги одбележаа “Денот на пролетта” и “Денот на екологијата” со еколошка акција во кругот на училиштата, […]