[fblike]

ООУ „Кочо Рацин“ – Кратово заедно со подрачните училипшта ги одбележаа “Денот на пролетта” и “Денот на екологијата” со еколошка акција во кругот на училиштата, акцијата се состоеше од собирање на отпадоци и засадување на зимзелени дрвца.

 

[fblike]

Напишете коментар