[fblike]

Во нашето училиште на ден 16.02 се одржа 6 дел од дисеминацијата од обуката,,Искуствено учење за животната средина и климатските промени за наставниците по природни науки,,.

На дисеминацијата учествуваа наставници по биологија, хемија,географија и физика од централното и од подрачните училишта.

Вршител на дисеминацијата е наставник Валентина Ефремовска,а на дисеминацијата присуствуваа и Тамара Радовановиќ – Анѓелковска раководител на проектот (REC) и Мина Дамјановиќ- Алтанџиева( REC).

Галерија:

[fblike]

Напишете коментар