Литературно читање по повод Меѓународниот ден на мајчиниот јазик

По повод Меѓународниот ден на мајчиниот јазик, во медијатеката на ООУ,,Кочо Рацин” Кратово во присуство на директорот од нашето училиште Борче Спиридонов, заедно со наставниците, […]