Ученици од ООУ “Кочо Рацин” од Кратово беа гости на работилницата “Домот на муволовката”

На 15 ноември, ученици од ООУ “Кочо Рацин” од Кратово гости и дел од работилницата “Домот на муволовката”. Децата ја поминаа патека на Петко и […]

ТРЕТА МОБИЛНОСТ ОД ЕРАЗМУС+ ПРОЕКТОТ „ЛИСТОВИ“ ВО ГЕРМАНИЈА

Во рамки на Еразмус+ проектот „ЛИСТОВИ“, во периодот од 06 до 10 ноември, 2023 година, во партнерското училиште од Атендорн, Германија се одржа третата мобилност […]