+38931481118 skolokratovo@gmail.com

ЕСЕНСКИ ЛИКОВЕН И ФОТО КОНКУРС

Наставник: Даниел Тодоровски ЕСЕНСКИ ЛИКОВЕН И ФОТО КОНКУРС https://msu.edu.mk/foto-konkurs-2020/ 19 октомври 2020 „Есенскиот ликовен и фото конкурс“ е ликовен и фото конкурс кој е отворен за сите генерации. Конкурсот ќе биде организиран преку Фејсбук и […]

Read More →

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА УЧЕБНАТА 202О-2021 ПРОСВЕТНО ДЕЛО

      Почитувани, Како што е општо познато, поради новонастанатата ситуација со вирусот КОВИД 19 и прогласувањето пандемија од светски рамки, како и поради воведувањето вонредна состојба во нашата држава, која предизвика и прекин […]

Read More →

Одбележување на Еразмус + денови во ООУ Кочо Рацин, Кратово

Во нашето училиште, ООУ „Кочо Рацин“, Кратово, на ден 16 и 17 октомври, 2020 година (петок и сабота) се одбележуваат Еразмус+ денови. Предвидени се неколку активности, во кои ќе учествуваат ученици и наставници од училиштето, […]

Read More →