+38931481118 skolokratovo@gmail.com

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА УЧЕБНАТА 202О-2021 ПРОСВЕТНО ДЕЛО

      Почитувани, Како што е општо познато, поради новонастанатата ситуација со вирусот КОВИД 19 и прогласувањето пандемија од светски рамки, како и поради воведувањето вонредна состојба во нашата држава, која предизвика и прекин […]

Read More →