+38931481118 skolokratovo@gmail.com

ЕСЕНСКИ ЛИКОВЕН И ФОТО КОНКУРС

Наставник: Даниел Тодоровски ЕСЕНСКИ ЛИКОВЕН И ФОТО КОНКУРС https://msu.edu.mk/foto-konkurs-2020/ 19 октомври 2020 „Есенскиот ликовен и фото конкурс“ е ликовен и фото конкурс кој е отворен за сите генерации. Конкурсот ќе биде организиран преку Фејсбук и […]

Read More →