ИЗВЕСТУВАЊЕ: Започнато е пријавувањето за учество во мобилност во Германија

Се известуваат сите заинтересирани ученици од VI до IX одделние, кои солидно го владеат англиски јазик, дека можат да се пријават за учество во мобилност […]