[fblike]

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Приемот на првачињата ќе се изврши на 01.09.2023 година во 12:00 часот во просториите на ООУ,,Кочо Рацин “Кратово.

Драги ученици !

1 септември е ден кога училишното ѕвонче ќе заѕвони и ќе ги рашири прегратките за своите ученици.

Првиот училишен ден е ден на надеж, ден за нови почетоци и нови очекувања.

По долгиот топол одмор ви посакуваме лесно да ги совладате новите предмети и да добиете нови знаења.

Ви посакуваме добро здравје, среќни и весели училишни денови исполнети со радост и многу стекнати знаења и вештини!

Среќна учебна година !

[fblike]

Напишете коментар