[fblike]

Се известуваат сите заинтересирани ученици од VI до IX одделние, кои солидно го владеат англиски јазик, дека можат да се пријават за учество во мобилност во Атендорн, Германија, преку Еразмус+ проектот „ЛИСТОВИ“.

Пријавувањето ќе трае до 6 септември (среда), 2023 година.

Пријавувањето е преку пополнување на пријавата на следниот линк:

https://docs.google.com/forms/d/1thih4xWwGINvKnQ9djQgPSXaFjP7rJ734ea9RGZ6g7s/edit

 

 

[fblike]

Напишете коментар