[fblike]

Почитувани,

Во прилог на пораката Ви  доставуваме известување за Ликовен конкурс за избор на најдобра ликовна творба по повод 15-ти март Светскиот ден за заштита на правата на потрошувачите.

Во извстувањето се наведени условите, начините и рокот за пријавување на ликовните творби.

Срдечен поздрав,

Биро за развој на образованието

 

[fblike]

Напишете коментар