[fblike]

Драги родители и ученици!

Рускиот Центар при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје од учебната 2016/2017 година нуди бесплатните курсеви за изучување на рускиот јазик. На нашите курсеви досега со рускиот јазик се запознале повеќе од 3500 слушатели.
Со огромно задоволство сакаме да Ве известиме дека од оваа година можност да се запознаат со рускиот јазик ќе имаат и најмалите.

Оваа програма предвидува часовите да се изведуваат два пати неделно, во траење од по 40 минути, на онлајн платформата ZOOM. Наставата ќе започне од средината на февруари и ќе трае до крајот на учебната година со можност за продолжување идната учебна година.

За пријавување за бесплатните курсеви по руски јазик потребно е да гопополните формуларот со потребните информации за да можеме да ве исконтактираме.
За сите прашања обратете се на тел.број: 078 306 413 (професор: Евгенија Павлова)

 

Пријава:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfey_eavdmw6v6QNX7k6V3TkV2ZD4UWHk96akqEeICecR6Bg/viewform?fbclid=IwAR2GN1OY-ACL6uSQPPekENQcWtbK22QKcNpgWfsjMkiTEZcs8U05gXtFUOg

 

[fblike]

Напишете коментар