[fblike]

Во пречек на велигденските празници, учениците заедно со наставниците во ПУ с.Туралево, како и секоја година традиционално, организираа приредба на која сите ученици зедоа учество со најразлични точки.

Во прилог проследете дел од нив:

[fblike]

Напишете коментар