[fblike]

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Приемот на првачињата ќе се изврши на 01.09.2022 година во 12:45 часот во просториите на ООУ,,Кочо Рацин “Кратово.

Драги ученици !

1 септември е ден кога училишното ѕвонче ќе заѕвони и ќе ги рашири прегратките за своите ученици.

Првиот училишен ден е ден на надеж, ден за нови почетоци и нови очекувања.

По долгиот топол одмор ви посакувам лесно да ги совладате новите предмети и да добиете нови знаења.

Ви посакувам добро здравје, среќни и весели училишни денови исполнети со радост и многу петки!

Среќна учебна година !

 

[fblike]

Напишете коментар