Одбележани Еразмус денови преку проектот “Учење англиски јазик преку драма и игри”

По повод Еразмус денови на 14 октомври 2021 се одржа онлајн средба со учениците и наставниците преку проектот “Учење англиски јазик преку драма и игри”. […]