[fblike]

       ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Се известуваат учениците од шесто до деветто одделение при ООУ „Кочо Рацин“-Кратово, дека пријавувањето за учество во мобилноста во Полска преку новиот Еразмус+ проект „Ајде да играме пак“ е преку следниот линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefBCwLuL8kn0Tmk5LYAvhYIw1jYJ-gQT8VszUgTIL5i7Q4Ww/viewform?usp=sf_link

 

Пријавувањето е до 31.01.2024 година (среда) а од пријавените ќе бидат избрани осум (8) ученици кои ќе земат учество во првата мобилност во проектот. Учениците ќе бидат избрани според следниве критериуми:

 

-Ученикот има напишано опис на интересна игра/активност што ја дознале од нивните баби и дедовци;

-Ученикот е солиден ученик и добро го владее англискиот јазик;

-Возраст на ученикот. 

[fblike]

Напишете коментар