[fblike]

На 28.12.2023 год. во 12:00ч. во просториите на ООУ „Кочо Рацин“ Кратово се одржа Новогодишен базар на кој што учествуваа сите ученици од прво до деветто одделение со свои креативни изработки – новогодишни декорации и колачиња/слатки.

Погледнете ја галеријата со фотографии во прилог.

[fblike]

Напишете коментар