[fblike]
Почитувани ученици, родители и наставници.
Зад нас е една тешка година. Година полна со предизвици, новости и потешкотии, онлајн учење на далечина. Покажавме дека сме силни, мотивирани и можеме да да најдеме решение за секој нов предизвик.
На сите ученици, родители и наставници им ја честитаме Новата 2021 Година со желба негативните работи да ги оставиме зад нас, во старата 2020 год., за подобра година, враќање на нормалниот живот и сила и подготвеност да се справиме со сите предизвици што ни ги носи Новата 2021 год.
[fblike]

Напишете коментар