[fblike]

МОН: Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2021/2022 година во Република Северна Македонија

 

Линк:

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2021/2022 година во Република Северна Македонија

 

[fblike]

Напишете коментар