[fblike]

Колективниот портал за дигитални образовни содржини, кој служи за соработка и професионален развој на едукатори – ЕДУИНО, ве поканува да бидетете дел од онлајн настан по тој повод.

 

 

Една година заедно…
ЕДИУНО заедницата расте!
Почитувана ЕДУИНО заедница,
Со огромна радост, ве покануваме да бидете дел од настанот по повод eдна година ЕДУИНО – колективен портал за дигитални образовни содржини, соработка и професионален развој, којшто ќе се одржи на 17 март (среда) со почеток од 10:00 часот, на ZOOM онлајн-платформата.
На овој настан, ќе направиме заокружување на резултатите………..

 

[fblike]

Напишете коментар