[fblike]
Почитувани,
Во прилог ви ја испраќам поканата за Општинскиот натпревар по англиски јазик во организација на ЕЛТАМ МК ( со потребните детали во однос на пријавувањето).
Доколку имате дополнителни прашања, контактирајте ме на 070 355-453
Со почит,
Локален координатор
Билјана Петровска
Документи:
[fblike]

Напишете коментар