[fblike]

Почитувани колеги,

Ни претставува посебно задоволство да Ве поканиме на VII Македонски математички конгрес, во организација на Сојузот на математичарите на Македонија.

Конгресот ќе се одржи во Хотел Дрим, Струга, во периодот 27 –30 јуни, 2023 година.

Ова е одлична можност за истражувачи од различни области на математиката да дискутираат за напредокот во науката, да споделуваат идеи и да ја промовираат меѓународната соработка.

Повеќе информации за VII Конгрес може да најдете на официјалната интернет страна на конгресот:  https://congress.smm.org.mk

Ве очекуваме!

Со најубави желби,
Организациониот одбор на VII Македонски математички конгрес

• Се извинуваме доколку овој е-меил сте го добиле повеќе од еднаш

Документ:

vtoro_soopstenie.pdf

[fblike]

Напишете коментар