[fblike]

Како дел од проектот „ГЛАСОВИ“, финансиран преку Еразмус + програмата, четири ученички од нашето училиште заедно со наставничките Кристина Цонкинска и Лидија Ташева, од 17 до 23 март, 2019 година, беа на мобилност во Мајнинген, Германија.

За време на мобилноста, нашите ученици заедно со ученици од партнер училиштата од Германија, Полска, Чешка и Словачка, работеа на вториот број на електронското списание „ГЛАСОВИ“.

Во продолжение, погледнете ја презентацијата поврзана со искуствата и впечатоците, подготвена од страна на учениците кои беа дел од оваа мобилност.

германија- презентација

 

[fblike]

Напишете коментар