+38931481118 skolokratovo@gmail.com
bck_npud

Видео упатства за учениците/родителите и препораки за најава и користење на НПДУ

Препораки: Вебсајт за најава: lms.schools.mk Видео упатство:https://www.youtube.com/watch?v=GuAhhwQ6U2c Препораки: ·         Ве замолуваме, добро изгледајте ги видеата со инструкции пред да се најавите. ·         Внимавајте на сите чекори во инструкциите ·         При копирање и пишување (препорачано е да се копира) […]

Read More →