[fblike]

На 16.09.2022 год. петок, ќе се доделат благодарниците и дипломите на учениците, учесници во проектот МОЗАИК ИНСТАЛАЦИЈА како културна традиција и современо живеење.

 

 

[fblike]

Напишете коментар