[fblike]

Почитувани,

и оваа година Фондот на холокаустот и Меморијалниот центар го реализираат традиционалниот училиштен проект „Холокаустот низ призмата на детските очи“ . Во прилог ви ги доставуваме трите конкурси со сите потребни информации. Ве очекуваме со ученичките творби и ви посакуваме успех.

Со почит,

Тимот на ФХЕМ

[fblike]

Напишете коментар