[fblike]
Набавени се нови модерни ученички шкафчиња за во училниците во кои се заменети старите истрошени и дотраени шкафови. Дел од шкафчињата се модуларни, може да се комбинираат по потреба, со клуч за секој ученик. Во иднина е планирано во секоја училница да има модуларни шкафчиња заедно со стандардните.
[fblike]

Напишете коментар