[fblike]

Со иницијатива на директорката Марина Бојковска, училиштето ентериерно беше разубавено со заменување на старите дотраени завеси со нови – модерни зебра завеси. Во прилог фотографии со амбиентот во училиштето.

 

[fblike]

Напишете коментар