[fblike]

Еразмус+ проект “Нуркаме во дигитално изучување на јазик”, мобилност бр.2 во Навас, Шпанија. Ден 1- Добредиојде ни посакаа директорката, градоначалникот и координаторката од Шпанија. Потоа следуваше кратка претстава, подготвена од домакините за нивната традиција и обичаи. Игри за меѓусебно запознавање a потоа работа во групи.

По пречекот, учениците во групи играа “Treasure hunt” во Навас

 

[fblike]

Напишете коментар