[fblike]
Почитувани,
Во прилог Ви го доставуваме Конкурсот за учество на 24-от Меѓународен ликовен конкурс „Радост на Европа“ кој го распишува Детскиот културен центар од Белград.
Со почит,
[fblike]

Напишете коментар