Day: June 3, 2019

Posted on

Заврши Еразмус + проектот „Развиваме иновативно и инклузивно училиште“

На 31.05.2019 година заврши проектот „Развиваме иновативно и инклузивно училиште“, кој беше финансиран преку Еразмус + програмата, Клучна акција 101- мобилност во училишно образование. Како дел од проектот, беа посетени две обуки од наставници од нашето училиште. Првата обука беше посетена на почеток на февруари од страна на наставничките Кристина Цонкинска, Мирјана Манева- Арсовска и […]