Day: June 5, 2019

Posted on

Оддржана работилница за е-безбедност

На ден 28.05.2019 година (вторник) во просториите на ООУ„Кочо Рацин“, Кратово, се оддржа работилница со триесеттина ученички од нашето училиште насловена „Безбедност на интернет“. Оваа работилница ја водеше волонтерот на Мировен корпус во нашето училиште, Мајкл Родрик. Таа е дел од проектот „Промовирање на здрав начин на живот“, којшто има за цел промовирање на здрави […]